پلاک‌زنی درختان یادبود اساتید فقید و بازنشسته در دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران

۳۰ خرداد ۱۴۰۵ | ۱۲:۵۴ کد: ۵۳۹۷۹ اخبار
تعداد بازدید: ۲۶۱
رئیس دانشکده علوم و مهندسی کشاورزی از اجرای طرح پلاک‌زنی درختان یادبود اساتید فقید و بازنشسته خبر داد و این اقدام را گامی ارزشمند در راستای پاسداشت مقام علمی و انسانی استادان و ترویج فرهنگ قدردانی در محیط دانشگاهی دانست.

دکتر محمدرضا بی‌همتا، رئیس دانشکده علوم و مهندسی کشاورزی، از اجرای برنامه پلاک‌زنی درختان یادبود کاشته‌شده در محوطه دانشکدگان به یاد اساتید فقید و بازنشسته خبر داد.

وی با اشاره به شکل‌گیری این طرح اظهار کرد: «بر اساس پیشنهادی که از سوی دکتر موسوی مطرح شد، مقرر شد به پاس خدمات ارزشمند استادانی که سال‌ها در مسیر آموزش، پژوهش و اعتلای دانشکده تلاش کرده‌اند، به یاد هر استاد فقید یا بازنشسته، درختی به عنوان نماد ماندگاری و حیات کاشته شود.»

دکتر بی‌همتا افزود: «در مرحله نخست، هشت اصله درخت به یاد اساتید فقید گروه‌های مختلف دانشکده کاشته شد.

این درختان به یاد اساتید پیشکسوت درگذشته ، مرحومین دکتر عباس شریفی تهرانی — استاد گروه مهندسی گیاه‌پزشکی، دکتر عزیز خرازی پاکدل — استاد گروه مهندسی گیاه‌پزشکی، دکتر علی وزوائی — استاد گروه مهندسی علوم باغبانی و فضای سبز ، دکتر محمد صانعی شریعت پناهی — استاد گروه مهندسی علوم باغبانی و فضای سبز، دکتر بهمن یزدی صمدی — استاد گروه مهندسی زراعت و اصلاح نباتات، مرحوم دکتر فیروز مخترع — استاد گروه مهندسی زراعت و اصلاح نباتات، دکتر حمید کهرام — استاد گروه مهندسی علوم دامی، دکتر رضا اسدی مقدم — استاد گروه مهندسی علوم دامی​​​ غرس شدند.»

وی ادامه داد: «با توجه به اینکه عملیات کاشت در فصل زمستان انجام شد، منتظر ماندیم تا با فرارسیدن بهار از سلامت و استقرار مناسب درختان اطمینان حاصل کنیم. خوشبختانه پس از اطمینان از شرایط مطلوب، امروز فرآیند نصب تابلو و پلاک‌گذاری درختان انجام شد.»

رئیس دانشکده علوم و مهندسی کشاورزی با تأکید بر اهمیت تداوم این حرکت فرهنگی گفت: «امیدواریم این اقدام به الگویی برای سایر دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی تبدیل شود و زمینه‌ای برای گسترش فرهنگ تکریم استادان در سراسر دانشگاه باشد.»

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که چنین برنامه‌هایی بیش از پیش د ر مناسبت‌های مختلف و با رویکرد پاسداشت سرمایه‌های انسانی دانشگاه ادامه یابد.


( ۳ )

نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.